Humor & positiviteit 


Lachworkshops. Jouw brein kent het verschil niet tussen een echte of een neppe lach. Het is net als geeuwen; De één begint en anderen nemen het over. Als je lacht, dan maak je gelukstofjes aan in jouw brein. Het werkt ontspannend, stress verlagend en verbindend. Ideaal voor teambuildingsuitjes, het jaarlijkse familie-uitje, personeelsfeest, als workshop tijdens festival, event of retreat. Meer info? Kijk op www.marjoleinwagener.nl 


Trump veroorzaakte veel aandacht met zijn uitspraak America first. Bij het tv-programma Zondag met Lubach kwamen ze met een eigen versie America First, The Netherlands second. Vervolgens volgden meer landen. Klik hier om de filmpjes van de andere landen te zien. (echt hilarisch!).

 

Action for Happiness helps people to create a happier world, with a culture that prioritizes happiness and kindness. 

 

The Optimist is een onafhankelijk opinietijdschrift over mensen en ideeën die de wereld positief veranderen.

 

BlijNieuws.nl toont en verspreidt BlijNieuws over internet. Doe mee! Schrijf een bericht of deel een link waar jezelf en anderen blij van worden. Maak een foto of video voor BlijNieuws. Deel een website die een bijdrage levert aan een blije wereld. Geen politieke of religieuze statements. Alles op vrijwillige basis en zonder commercieel doel.

 

Wil je lachen om gekke reclames? Kijk dan eens naar de 'even Apeldoorn bellen' reclames van Centraal Beheer. Je vindt ze op YouTube. 


TEDX:  Four reasons you should stop watching the news. Schrijver Rolf Dobelli begon zijn nieuwsdieet als een experiment - totdat hij besefte dat het zijn leven verbeterde. Hij moedigt ons aan diep te gaan in plaats van breed als het gaat om het bijhouden van actuele gebeurtenissen. 


Bright Vibes: Hoe jij simpel het verschil kan maken. Een gebaar dat voor jou klein voelt, maar voor de ander heel waardevol is. Dat is een Carlos momentje; klein gebaar, groot geluk. Het begon ooit toen oprichter Jaap Bressers na een duikongeval in paniek wakker schrok op de intensive care. carlosmomentjes.nl


TEDX: Reasons to laugh. In dit filmpje vertelt Liliana DeLeo waarom lachen gezond is. 


Makkelijke manier om gezelligheid te creëren >> Story Cubes.  Dit zijn dobbelstenen met opdruk. Er zijn verschillende thema's. Rory’s Story Cubes is een spel. Een sleutel tot het vinden van inspiratie om een stap verder te gaan in het vertellen, en je prachtige momenten vol emotie laat ervaren tijdens het samen spelen.