Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Lichaam - adem 


Massage- en ademhealing (praktijkraaf.nl) >> Raaf is de praktijk van Gerrie Laudy waar je terecht kunt voor massages en ademsessies. Zowel bij een massage als bij een ademsessie ga je voelen. Wat in het dagelijkse leven vaak onderdrukt wordt krijgt nu alle ruimte. Dat is helend en brengt een diepe rust. Bovendien kun je leren om steeds weer naar deze rust of stilte te gaan. Ongeacht de omstandigheden waarin je verkeert. Raaf kan hierbij helpen. Raaf staat voor wijsheid en opruimen van alles wat je niet meer dient.

Het geheim van de adem (artofliving.org) >> Krachtige ademtechnieken en praktische wijsheid om het beste uit jezelf en het leven te halen. Een mix van yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie en praktische wijsheid in het Art of Living Happiness Programma. 

Zoals we ademen, zo leven we (transformationalbreath.nl) >> Transformational Breath® is een krachtig zelf helend proces dat zorgt voor de integratie van onderdrukte gedachten en emoties en voor een blijvende verheldering van je onderbewuste.

Aandacht voor je eigen wijsheid (paradijsopaarde.nu/transformational-breath) >> Transformational Breath® is een liefdevolle, krachtige en zelf helende ademtechniek waarbij je leert om je hele ademhalingssysteem te gebruiken om een open en verbonden ademhaling te bewerkstelligen.

Adem en leef met hart en ziel (balancebreathing.nl) >> Het is de missie van Balance Breathing om mensen te leren hoe ze hun eigen ademhaling beter kunnen benutten en daardoor vitaler, krachtiger, zelfbewuster en vanuit meer liefde en plezier in het leven gaan staan.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!