Verslaafd aan liefde

Gepubliceerd op 20 februari 2021 om 21:48
love is love

Dit boek was mij door twee mensen persoonlijk aangeraden. De titel vond ik zo fout. Het sprak me gewoon totaal niet aan om dit boek te gaan lezen. Per toeval kwam ik het tweedehands tegen. Ik heb het toen voor een prikkie gekocht en in mijn kast gezet. Daar heeft het echt maanden gestaan. Nu heb ik sinds begin 2021 het voornemen om de boeken in mijn kast met de minst aansprekende titel te gaan lezen of weg te doen. Zodoende ben ik het boek gaan lezen. Zonder verwachtingen. 

Vooral niet 

Het begin van het boek vond ik niet zo interessant en ik was overtuigd dat het niet eens boek review waardig zou zijn. Ik maakte geen aantekeningen, zoals ik dat gewoonlijk wel doe. Toen ik op de helft was had ik al spijt dat ik geen aantekeningen had van de eerste helft. Tja, om dit dan toch nog alsnog te gaan doen.... 

 

te snel lezen

Niet gedaan dus. Geen één aantekening gemaakt, maar het boek is top! Er staat heel veel interessante informatie in. Ik heb besloten dat ik het boek nog een keer ga lezen met meer aandacht en dat ik dan wel aantekeningen ga maken. Er staan ook verschillende mooie spreuken en quotes in. Eentje wil ik er graag uitlichten:

 

Er zijn geen obstakels op het spirituele pad.

Obstakels zijn het pad.

 

Anonieme boeddhistische spreuk

 

Het is een boek dat je aan het denken zet. De subtitel luidt; De weg naar zelfacceptatie en geluk in relaties.

Laat je verrassen door de inhoud van dit boek. Veel leesplezier!

Liefs, Marjolein

 

P.s.: Stop met denken. Start met doen. Gooi nu het roer om! Het is altijd het juiste moment.