Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Geluk / welzijn - Be the change


Stichting Be The Change Nederland, kortweg BTC Nederland, is partner van Challenge Day USA & Challenge Day Nederland (o.a. bekend van ‘Over De Streep’). Wij verzorgen in Nederland de Be The Change en Challenge Day workshops voor volwassenen. Waaronder onze driedaagse Be The Change workshop waarvoor je je individueel kunt inschrijven, alsmede Challenge Day workshops voor (zakelijke) groepen.

 

Stichting Be The Change Nederland en Challenge Day Nederland zijn verschillende organisaties. Beide stichtingen werken vanuit de achtergrond van oprichters Rich en Yvonne Dutra St. John. Hierbij staan centraal: de kracht van verbinding, waardering van diversiteit, echtheid en zelfexpressie.

 

Over Yvonne and Rich Dutra-St. John

Yvonne en Rich zijn experts op het gebied van het opbouwen van relaties en communicatie. Ze werken al meer dan 30 jaar aan manieren om opgebouwde muren af te breken als gevolg van: negativiteit, veroordelen, scheiding, alleen gelaten worden en eenzaamheid, en ze proberen deze te vervangen door liefde, compassie en begrip.

Als medeoprichters van het innovatieve Challenge Day programma en de Be The Change organisatie hebben ze met de workshops en al hun ervaring al honderdduizenden tieners en volwassenen over de hele wereld geholpen om hun levens positief te veranderen. Dit doen ze in de Verenigde Staten, Canada, Nederland, België en andere delen van de wereld.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. Grow Stronger stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!