Boek als teambuildingsuitje een lachworkshop.

Festivals - Happy Spirit Days 15,16 & 17 juni 2018 in Blaricum


Charmant festival met diepgang. In 2017 werd de eerste editie georganiseerd.

Op een sfeervolle boerderij waar je je kon onderdompelen in de wereld van yoga, meditatie, mindfulness en meer. Een kleurrijke tuin vol bloemen, mooie muziek en waardevolle gesprekken. Bijzondere ervaringen in kleine groepen, met veel aandacht voor het individu. Inspiratie voor hart en hoofd, maar altijd down to earth, met beide benen in het boerderijgras.

Op het charmante tuinfestival Happy Spirit Days waren alle ingrediënten aanwezig voor een leven in balans. In en rond de boerderij in het oude dorp van Blaricum vond je bekende sprekers, bijzondere optredens en life-changing workshops.

Om het kleinschalige karakter te waarborgen, waren er niet meer dan 200 kaarten beschikbaar. Elk ticket bood toegang tot drie exclusieve workshops naar keuze.

Klik hier om naar hun website te gaan.

Alle informatie op deze website is met de beste intenties verzameld. De Grow Stronger Academy stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele negatieve gevolgen door het verkeerd interpreteren van tekst of het aangaan van "slecht" advies of kosten via een partij die op deze website gratis redactionele ruimte heeft gekregen. Mocht u niet tevreden zijn, laat ons dit weten, zodat we die informatie van deze website kunnen verwijderen. Bedankt!