Over de oprichtster - mijn toekomst?


Als ik meer zelfvertrouwen creëer (ik twijfel veel) en positiever denk (ik zie vaak beren op de weg). Plus ervoor kies om datgene te gaan doen waar mijn hart sneller van gaat kloppen (i.p.v. allerlei redenen bedenken waarom ik het nu niet moet doen en mijn aandacht beter kan richten op andere zaken), dan heb ik 3 uitdagingen die ik graag zou willen oppakken en uitwerken met de hulp van anderen:

  1. Een out-of-the-box plan ontwikkelen voor een groen multifunctioneel (gezondheid/kennis/spiritueel) centrum. Tip van Heleen (Uitgeverij Genoeg): Huis voor meerdere generaties (mehrgenerationenhaeuser.de). Tip van Antoinette (St. Groen Licht): PiëzoMethodiek (piezomethodiek.nl).                               

  2. Een evenement/bijeenkomst/festival organiseren waar vrijwilligersorganisaties en bijzondere (o.a. spirituele) ondernemers in het zonnetje worden gezet. Waarbij andere organisaties, bedrijven en privé personen op een originele wijze worden uitgedaagd om wensvragen van deze vrijwilligersorganisaties en bijzondere (o.a. spirituele) ondernemers te vervullen. Dit kan zijn met een geldelijke sponsoring en/of met een sponsoring in natura.
  3. Een (winkel)bedrijf waar ontspanning, horeca en winkelverkoop worden gecombineerd. Ontspanning: Flipperkasten voor volwassenen (en kinderen) en andere spel systemen. Ook kunnen kleine kinderen spelen met treinen. Horeca: Alice in Wonderland tearoom met cupcakes, snoep en slush puppy. Winkelverkoop: Kleding voor vader en zoon (beide hetzelfde, tweeling outfit). Nagemaakte kleding die in films gebruikt is (bijv. een herkenbare jas van de hoofdpersoon).

Bovenstaande is geschreven tussen in 2018/2019

 

Als ik kijk naar mijn interesse nu (dd. 29/2/2020), dan kom ik op de volgende top 3:

1. Ontwikkelen van een workshop voor kleine groepen

2. Ontwikkelen van een festival voor +/- 500 personen

3. Ontwikkelen van een retraite voor 10 a 20 personen

 

Mijn huidige top 3 (dd. 7/9/2020) is:

  1. Mijn eigen online business met een offline event
  2. Groeiend platform / academy creëren
  3. Mensen interviewen voor mijn eigen podcast

 

In 2022 maakte ik de volgende top 3:

  1. 1-1-2025 (of eerder): Mijn eigen winstgevende sociale onderneming / maatschappelijke bv. 
  2. 12-8-2034 (of eerder): Financieel onafhankelijk d.m.v. een passief inkomen.
  3. 1-1-2035 (of eerder): Gastspreker zijn op allerlei events. Reizen combineren met het volgen van cursussen.

VPRO Tegenlicht. Aflevering: Expeditie nog beter Nederland. Eerste 15 min. gaat over de Mehr Generationen Häuser.

De fases van de Piëzo Methodiek